Ioga

Classes de ioga al centre Hamlet Escola de Teatre

Classes de ioga al centre Hamlet Escola de Teatre

KUNDALINI IOGA El Kundalini Ioga també conegut com el Ioga de la consciència, està basat en tècniques senzilles que poden ser practicades per tothom. Alguns dels seus efectes positius s’experimenten amb immediatesa. Ajuda a mantenir el cos en forma i a entrenar la ment per a estar forta i flexible a fi d’afrontar millor situacions de canvi i estrès. Notem un augment de la capacitat d’oxigenació juntament amb el fluxe sanguini cap a les glàndules que ens dona com a resultat una elevació de la consciència i la vitalitat. Cada alumne participa a un ritme que s’acomodi a la seva flexibilitat i fortaleça. Es recomana l’us de cómode i ample, preferiblement de cotó.

PRANAYAMA Prana significa força vital, Yama és tot allò que la controla. Quan controles la teva respiració pots controlar la teva vida. La respiració llarga i profunda enforteix la nostra fortalesa i paciència.

MANTRES Els mantres són síl.labes, paraules, conjunt de paraules o frases, o fins i tot un text, que es repeteixen en veu alta, o mentalment. La paraula mantra vol dir “alliberació de la ment”. Els mantres tenen doncs aquest objectiu d’alliberar la ment del seu flux contant de pensaments.

ASANES Traduïm asana com a postura. Coneixem el Kundalini com el Ioga dels angles i els triàngles. La combinació d’àngles juntament amb pranayames, mantres i mudres és una de les principals raons de la immediatesa del seu resultat.

MUDRAS Els antics Ioguis dibuixaven mapes de les mans identificant les parts del cos i del cervell que hi estaven associades. Cada zona de la mà representa també diferents emocions i comportaments.

TANCAMENT DE LA CLASSE Cada classe es tanca amb la cançó de l’»Etern Sol» i la entonació del mantra Sat Nam. Aquesta cançó ajuda a prendre contacte amb el terra, tancar la sessió i preparar-te per reprendre les tasques diàries.

contacta amb nosaltres