Casal d’estiu d’arts escèniques

De 5 a 13 anys! Sigues el protagonista d’un musical. Cada dia gaudiràs de classes de teatre, cant i dansa. I no val a badar, cada setmana prepararem un espectacle musical que representarem cada Divendres a l’escenari de Cal Ninyo, convida al teu públic a veure’t i gaudeix sobre d’un escenari.

De 13 a 20 anys! Sigues una estrella de cinema. Escriu un guió, dirigeix, produeix i converteix-te en el protagonista de la teva pròpia pel·lícula. Cada setmana gravarem un curtmetratge que serà projectat en una jornada final als cinemes de Sant Boi! Si sempre has somiat en ser un actor o actriu de cinema, aquest és el teu casal!

Casal d’estiu d’arts escèniques 2023 - Actua Teatre

Casal d’estiu d’arts escèniques 2023 – Actua Teatre

Els alumnes realitzaran activitats d’iniciació en les arts escèniques, gaudint de les tres grans disciplines el TEATRE, el CANT i la DANSA. Tots els grups tenen programada una sortida setmanal a la piscina.

Cada setmana el casal ofereix una representació final on els alumnes mostraran davant de familiars i amics tot el que han après durant la setmana.

  • TEATRE: Partirem a partir d’exercicis d’improvisació, creació de personatges sempre estimulant la seva creativitat. Setmanalment els nostres artistes, tindran la possibilitat de treballar una escena que mostraran al muntatge que serà presentat en públic a final de setmana.
  • CANT: Treballarem la tècnica vocal, la afinació i la projecció de la veu Cada setmana ho posarem en pràctica cantant una cançó coral relacionada amb la temàtica del casal.
  • DANSA: Partirem de la base, treballant el moviment escènic, la consciencia de l’espai. Cada setmana treballarem una coreografia.
Casal d'estiu - Hamlet Escola Teatre

Casal d’estiu – Hamlet Escola Teatre

TEATRE, CANT, DANSA, MAQUILLATGE, SORTIDES, TALLERS…

El casal d’estiu es divideix en cinc torns, totalment independents. Cada setmana treballarem a partir d’un eix temàtic a partir del qual giraran totes les activitats artístiques i creatives que desenvolupem.

Els alumnes es dividiran el blocs d’edat capitanejats per professionals de les arts escèniques.

  • PRIMER TORN del 26 de juny al 30 de juny
  • SEGON TORN del 3 de juliol al 7 de juliol
  • TERCER TORN del 10 de juliol al 14 de juliol
  • QUART TORN del 17 de juliol al 21 de juliol
  • CINQUÈ TORN del 24 de juliol al 28 de juliol

EDATS: de 5 a 20 anys

HORARIS

CASAL MATÍ: 9h a 14h

SERVEI D’ACOLLIDA: 8h a 9h

OPCIÓ MENJADOR: 14h a 15:30h

CASAL D’ESTIU: INFO CASAL ESCÈNIC  |  INFO CASAL CINEMA  |  INSCRIPCIÓ AQUÍ

Teatre Cal Ninyo de Sant Boi del Llobregat

Teatre Cal Ninyo de Sant Boi del Llobregat

INSCRIPCIONS OBERTES

contacta amb nosaltres