Extraescolars

A banda de les classes i cursos que oferim al nostre centre, l’escola Hamlet també ofereix el servei d’extraescolars de teatre i Ioga als centres educatius per tal de que els alumnes ho puguin gaudir d’aquestes activitats al seu propi equipament.

TEATRE

Acostem el pla pedagògic de la nostra escola als diferents centres educatius que vulguin contar amb aquesta activitat. Les classes de teatre permeten a l’infant i a l’adolescent una implicació i una participació activa en el seu enton. Col·labora en el seu desenvolupament integren, sent a la vegada un mètode d’expressió i formació per a la seva personalitat.
Aquestes classes faciliten als alumnes un instrument a favor de les seves necessitats afectives i expressives que que trien en la seva preparació i creació els signes que desitgen pera una comunicació lliure i espontània. Desencadena la trobada d’un espai de creativitat on es genera i  es potencia la expressió del seu món interior on jugar amb les seves fantasies, desitjos i somnis.

OBJECTIUS I CONTINGUTS DE L’ACTIVITAT:

  • COMENCEM JUGANT: jocs de posta en marxa, confiança i relació amb els companys.
  • INVESTIGO I DESCOBREIXO LES POSSIBILITATS DEL MEU COS: coneixença personal del meu propi cos, psicomotricitat, ritme, moviment, estimulació dels sentits, expressió corporal, consciència de l’espai que m’envolta i com em relaciono amb ell.
  • LA MEVA VEU: respiració, vocalització, sonorització.
  • APRENC A RELAXAR-ME
  • FEM TEATRE: jocs de creació teatral, desenvolupament d’històries, creació de personatges.
  • ACOSTAMENT als rols teatrals d’actor, escenògraf i espectador.
  • REFLEXIONEM sobre nosaltres, sobre el que hem après, les nostres dificultats, els nostres progressos.
Hamlet Escola Teatre – Activitats Extraescolars

Hamlet Escola Teatre – Activitats Extraescolars

IOGA INFANTIL

Els experts coincideixen que la millor edat perquè el nen s’endinsi en els exercicis del ioga és a partir dels 4 anys. A partir d’aquesta edat els petits ja coneixen perfectament el que s’espera i es vol d’ells i ja tenen la capacitat de realitzar i controlar certs moviments del cos.
A partir d’aquesta edat, per als nens, la pràctica del ioga és una activitat lúdica.
No obstant això, gràcies al ioga aconsegueixen oblidar les possibles situacions de pressió o estrès que apareguin a l’escola o a casa i es relaxen, adoptant una actitud tranquil·la, reduint tensions i facilitant la seva concentració i autocontrol. A més afavoreix el seu potencial creatiu i potencien el seu talent d’una manera divertida.

Creacions artístiques i animacions a la carta

L’escola Hamlet està formada per professionals de l’escena en actiu. Oferim els nostres serveis artístics per a animacions, presentacions, gales, festes…
Animacions per als més grans i els més petits a la mida de les vostres necessitats. A l’aire lliure, en un espai tancat… Des d’escoles bressol fins a aquella festa de barri plena de gom a gom. Una animació amb totes les garanties de cantat, ballar i passar una estona inoblidable.
Tens una idea? Fes-nos-la arribar i t’ajudarem a desenvolupar-la.

Si estàs interessat en contactar algun dels nostres serveis, escriu-nos a info@actuateatre.com i et farem un disseny a mesura.

contacta amb nosaltres