Hamlet Escola de Teatre

L’escola

L’escola Hamlet neix l’any 2016 amb l’objectiu d’esdevenir el centre de formació teatral de referència al nostre municipi, Sant Boi de Llobregat (Barcelona).

El teatre és un mitjà per expressar sentiments, per explicar històries, per connectar amb les altres persones. El teatre en essència és una activitat que potencia les capacitats comunicatives i pot ajudar de manera molt eficaç en la obertura personal potenciant l’educació de l’expressió corporal i oral dels nostres infants i joves.

A través d’una metodologia activa i participativa, basada en l’atenció personalitzada de cada alumne desenvoluparem en ell els hàbits i tècniques adequats per tal d’enfocar el treball en funció del seu propi procés d’aprenentatge.

El nostre professorat està format per professionals de l’escena en actiu amb una àmplia experiència com a docents en la formació teatral i l’aplicació de les arts teatrals per al desenvolupament personal en d’altres àmbits.

Treballem sempre amb grups reduïts i segmentats per edats per tal de prestar una atenció curosa i personalitzada de tots els nostres alumnes. Confiem en el treball de la formació teatral per assolir fites personals a travès d’eines com el treball en equip, els valors, la tolerància, el respecte i l’esforç.

Les nostres instal·lacions

L’escola Hamlet Teatre disposa de més de 300 metres quadrats d’espai distribuïts en sales espaioses i polivalents equipades amb parquet i equips de so per a la pràctica teatral.

Hamlet Escola de Teatre

Recepció

Hamlet Escola de Teatre

Aula d’Interpretació

Hamlet Escola de Teatre

Aula de cant

Hamlet Escola de Teatre

Aula de dansa

Hamlet Escola de Teatre

Aula polivalent

Hamlet Escola de Teatre

Espai Teatre

Hamlet Escola de Teatre

contacta amb nosaltres