Qui som?

Roger CantosRoger CantosGraduat en art dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona. Ha treballat professionalment en espectacles teatrals dirigits per Àlex Rigola, Carles Mallol, Ivan Labanda o Thomas Sauerteig. Ha fet aparicions televisives en series com “El cor de la ciutat”, “La Riera”, “Nit i dia”… Compagina la seva feina d’actor amb la de docent des de fa més de 10 anys. Actualment dirigeix i gestiona l’escola de teatre Hamlet de Sant Boi de Llobregat.

Els nostres professors

Núria DelgadoNúria DelgadoGraduada en el recorregut de Teatre Musical de l’escola AULES, complementa la seva formació amb estudis especialitzats de cant. Ha treballat com a actriu professional en diversos projectes tant teatrals com audiovisuals. Docent teatral amb experiència a grups de joves i infants des de 2012. Experiència com a monitora de lleure i de dansa catalana a escoles.

Mónica BallesterosMónica BallesterosActriu amb més de 20 anys d’experiència ha treballat amb companyies com T de Teatre, El Terrat. Participa com a actriu amb la companyia Planeta Impro durant més d’onze anys en espectacles com Impro Show, Impro Fighters, Zzapping…
Des de l’any 2014 funda amb altres companys la companyia Impro Barcelona, programats al Club Capitol i al Barts Teatre. Ha fet aparicions televisives en series com Jet Lag. Compagina la seva tasca d’actriu amb la de pedagoga teatral a diferents centres.