Anem al teatre!

11 febrer 2017

El Diumenge 12 de Febrer els alumnes dels grups d’adolescents i adults, anirem al teatre a veure l’espectacle «La fortuna de Sílvia» que es representa a Can Massallera.

A banda de l’activitat setmanal dins de l’aula, la nostra política d’escola pretén acostar els nostres alumnes a les produccions teatrals que arriben a casa nostra. És per això que cada curs oferim almenys una escapada al teatre per a cada grup amb espectacles adaptats a la seva edat.

Tanmateix els alumnes, al finalitzar l’espectacle, podran gaudir d’un col·loqui amb l’equip tècnic i artístic de la companyia que serà moderat pel director de l’escola, Roger Cantos.

Anem al teatre!

Anem al teatre! (Laura Conejero)

D’aquesta manera, els alumnes podran satisfer les seves inquietuds personals, i compartir una estona agradable amb professionals de l’escena de primer nivell.

Sinopsi de l’espectacle:

L’evolució d’Europa i els trasbalsos de la Segona Guerra Mundial a través dels ulls d’una dona capaç de preservar la seva fortuna privilegiada, malgrat els cops que li esperen del destí i les humiliacions amb què es veurà castigada per la pobresa. Sens dubte un dels personatges més excepcionals i memorables de la literatura dramàtica catalana, pel seu enfrontament amb els grans dilemes que pesaran sobre la reinvenció del vell continent. Amb aquesta obra d’una modernitat sorprenent, se’ns revela el Josep Maria de Sagarra més personal i universal.

Anem al teatre!

Anem al teatre! (Albert Baró)

L’espectacle conta amb la següent fitxa artística:

Autor: Josep Maria de Sagarra
Dramatúrgia i direcció: Jordi Prat i Coll
Amb: Anna Alarcón, Muntsa Alcañiz, Albert Baró, Laura Conejero, Berta Giraut, Pep Munné

Aquesta activitat s’organitza amb la col·laboració del departament de cultura de l’ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Anem al teatre!

(Albert Baró i Laura Conejero)