Obre l’escola de teatre Hamlet

3 febrer 2017

Hamlet és una escola d’arts escèniques situada a Sant Boi de Llobregat, al Carrer Joan Miró 27, amb l’objectiu d’acostar l’activitat teatral al nostre municipi.

L’escola és el projecte personal de l’actor santboià Roger Cantos, graduat en Art dramàtic per el Col·legi de Teatre de Barcelona.

La idea neix de la inquietud personal de l’actor per crear un propi centre on potenciar la seva metodologia i pedagogia teatral a través de les quals poder transmetre els coneixements i valors del teatre de manera útil i pràctica tant per tots aquells futurs artistes com per a tothom que senti ganes d’endinsar-se i aprofundir en el món teatral des d’una vessant més lúdica i divertida.

Escola Hamlet Teatre

Obre l’escola de teatre Hamlet

L’escola Hamlet creu en la importància del desenvolupament expressiu i creatiu dels nostres alumnes per tal de potenciar totes les seves qualitats innates. Tots els nostres alumnes tindran la possibilitat de viure un llarg procès d’aprenentatge que culminarà amb la representació final d’un espectacle on posar en pràctica tot el que s’ha après durant el curs. L’escola dóna servei a aquelles persones que desitgen fer un curs amb regularitat i també acosta el teatre a centres educatius, tant escoles com instituts, que desitgin gaudir de jornades educatives a partir del fet teatral.

L’equip professional de l’escola està format per professionals apassionats del nostre ofici, coneixem la professió de primera mà i podem mostrar tots els nostres recursos i claus del món de la interpretació. Tanmateix l’escola Hamlet es nodreix de professionals de les arts escèniques convidats que ens ofereixen la seva experiència i professionalitat com a intèrprets o pedagogs.